Januaris sista söndagsblogg

Hej ♥ Hur mår ni? Jag mår bra. På riktigt. Mitt liv har verkligen redan förändrats den här första månaden på 2017.  Jag vet inte hur mycket av det ni har snappat upp, men under hösten hade jag en riktig dipp och var väldigt nära på att ta ett break från skolan för att jag var så trött i hjärnan. Bestämde mig sedan för att kämpa på och slet som ett djur över jul och nyår. Nu har det ändå blivit så att jag har tagit en paus från plugget ett tag. Det här med att ligga efter konstant, att aldrig hinna ikapp helt, det löser man ett tag. Varje gång i fyra och ett halvt års tid års tid har jag lyckats hitta energin, som egentligen inte har funnits, att ta ett nytt krafttag för att precis kravla mig över målsnöret. Eller som i vissa fall, stupa precis innan. Gång på gång på gång har jag rest mig och tagit på mig för mycket, hästar, deltidsjobb och en konstant ekonomisk stress. Utöver det har jag burit en sorg som kantats av ny oro med skadade hästar under hela min tid på mastern. Någon gång var det väl dags att betala för att allt jag gjort för att tackla svårigheterna var att köra på ännu hårdare. Utan min underbara omgivning hade det aldrig gått alls. Men nu räcker det, jag behöver verkligen en paus och så blev det. Jag var i kontakt med min chef när allt var klart och fick heltidstjänst från och med måndagen efter. Man får väl ändå se det som ett hyfsat betyg från tidigare arbetsinsatser. Nu har jag jobbat heltid i två veckor och herregud så skönt det är. Jag känner mig för första gången på länge duktig på det jag gör, att jag tillför något och det faktum att jag kommer kunna bygga en ekonomisk trygghet under den här perioden känns helt overkligt, haha. Har ni testat att leva på CSN med en häst som antingen varit i tävlingssatsning eller skadad vet hur det är.. Jag är väldigt nöjd med situationen just nu, och jag har såklart som mål att göra klart mina studier nästa år. Nu ska jag jobba, landa, ta hand om min relation och min älskade Molly som är utan överdrift ett lyckopiller av rang. Bästa, bästa Molly. 
 
 
Tja ♥
 
Jaha, planen nu då? Med Molly så har jag börjat jogga henne lite smått uppsuttet, hon sköter sig helt magiskt bra och vi har dessutom börjat träna på att motionera lös i ridhuset på ett vettigt sätt, alltså lösgaloppera. Älskar hela konceptet verkligen! Givetvis börjar vi väldigt lugnt. Hon ser fin och fräsch ut och verkar uppskatta sitt nya hem till tusen, såå lycklig det gör mig!  I veckan kanske det är dags att fatta galopp uppsuttet för första gången på många långa månader (iih). Älskade bästa hästen, jag är helt fullproppad med endorfiner varje gång jag sitter på hennes rygg, hon är magi och ridmässigt allt jag någonsin kunnat drömma om. Då får ni komma ihåg att den här hästen inte är utbildad än. Drömmig!
 
För min egen del ska jag jobba på, styra upp ekonomin som är rätt sårad och äntligen börja kunna investera lite i aktier, ett relativt nytt intresse hos mig. Jag är även lite inne på rådgivaryrket i framtiden, Lyxfällans programledare har ju lätt ett av mina drömjobb, hehe. Först ska min hjärna få landa lite, umgås med Molly och kunna vara lite ledig när jag är ledig istället för att aldrig kunna ha känslan av avslappning. 
 
På tisdag är det dags för Roffe-clinic, och ni känner ju mig vid det här laget - givetvis blir der referat! Ta hand om er så hörs vi! Puss 
 
 

Kommentarer:

1 Mandi:

Modigt och så värt att lyssna på sig själv. You go girl!

2 Lovise:

Vad härligt att läsa! Kloka val :)

Kommentera här: