Onsdag

Hej på er! 
 
Allt väl? Jag är förkyld, annars rullar det på rätt bra. En del plugg och lite pyssel med hästeriet och logistiken. Vet ni vad? Jag anmälde mig precis till klubbmästerskapet i dressyr på Plutten! Eftersom han haft riktigt ful rasp har hoppningen blivit lite lidande, dessutom är han ju unghäst så han får bara gå avdelning B, då är det roligare att rida dressyren så man har chans att placera sig, tävlingsmänniska much? Hehe.. 
 
Det ska i alla fall bli väldigt roligt, så det är väl dags att ta några pass i dressyrsadeln och kanske dra till Christian och träna en sväng innan den 12 november då det är dags.
 
Mini fick vila igår, men jag tror jag behöver göra något lite lugnt med honom idag, skritta lite för hand eller så. Han är lite rastlös på kvällarna och det är ju trist om han river stallet tänker jag. Det blir nog repgrimman på och lite kommunikationsövningar i paddocken. Det lär vara mörkt när jag kommer ut till stallet så jag går nog inte ut och promenerar. Vi får se! Vi kan behöva jobba lite på relationen för igår var han lite fräck faktiskt. Första gången, han börjar väl känna sig lite hemma och testar gränserna, hehe.. 
 
Okej, jag behöver fortsätta dyka ner i mitt plugg. Funderade på att göra iordning Mini i helgen och ta lite bra bilder på honom? Kul att ha och se sen hur han förändras under tiden som går. Ska bara klura ut mitt schema, helgerna är galna med alla hästar överallt, hehe.. Någon form av system behöver nog skapas. Ha det gott, vi hörs ikväll, promise. Puss! ♥
 
Kryddis ♥

Kommentera här: