Onsdag och choklad needed

God morgon! Allt väl? Jag mår bra, men har en påträngande känsla av att choklad kommer behövas för att vara effektiv idag, haha. Tror ni det kan stämma eller är det bara min svaga karaktär som talar? Who knows.. Jag sitter i soffan med min kopp kaffe, har ganska nyss ätit frukost. Var uppe en stund innan dess och skrev lite på min inlämning som ska in i nästa vecka. Det här med att vara i fas, svårt och det krävs disciplin men  skönt. 
 
 
Mini hade dragit upp ett sår igår, han fick det när han gick med Mini-Mini (hehe) shettisen. De går inte tillsammans längre för shettisen hade en stäckning som tyvärr gick upp av deras busande. I alla fall tog den en smakbit av Mini en dag, rakt över hasen, och igår hade skorpan lossnat. Det sitter så dumt där, går upp när han rör sig, men det är inte djupt så det är ingen större fara. Man får hålla efter helt enkelt. I alla fall skrittade vi bara för hand i paddocken i en kvart. Han är verkligen så lyhörd och sökande, social och vill vara nära och anförtror sig. Inte alls som Molly som har massor av integritet och nerverna på utsidan, hehe. Jag kände det när jag gick där, att den här hästen skulle jag kunna bonda hur mycket som helst med. Samtidigt känner jag att jag inte vill gräva för djupt, han är inte min och man vet aldrig hur framtiden ser ut. Svår balansgång. En lyx-häst i specialförpackning är det i alla fall. Han sitter verkligen inte ihop någonstans och så kommer han nog mer eller mindre alltid att se ut, men han är så underbart snäll och han är balsam för själen ♥ Ska bli så roligt att få se honom löshoppa nästa helg!
 
Bild från i lördags. Ser ni så blank han blivit? Hösilaget är verkligen superbra. Han äter ca 16 kg, 1 kilo Hippo Grow Alfa, mineraler, lite betfor och foderjäst.
 
Igår kväll i paddocken. Glänser!
 
Som sagt, i specialförpackning ;) Revbenen syns ur denna vinkeln men det är mycket mindre än när han kom. Det tar sig! :) 
 
 Mini och hans nya bästa vän, slowfeeding-nätet.
 
Nä, nu får jag sluta sitta och mysa över Mini och sätta lite fart. Om en timme ska jag vara i skolan och möta upp min grupp för lite jobb inför vår presentation nästa vecka. Vi hörs lite senare, om hasen ser bra ut i eftermiddag ska jag longera ett par varv med lite lätt inspänning, för att få honom att komma upp med ryggen och sänka giraffhalsen en aning. Vi hörs! Puss ♥

Kommentera här: