Min fredag

"Eftermiddag"... hehe. Tiden bara rusar! Åh vad Mini var snäll idag. Det är tävlingar på Troya i morgon (gratis miljöträning, tackar) så idag var ridhuset stängt under eftermiddagen. Jag har dragit mig lite för att vara i paddocken då han bockat rätt bra där ute, men tänkte att det var lika bra att rycka plåstret. Så, sagt och gjort gjorde vi samma procedur som vi gjort tidigare två gånger men denna gång utomhus - longerade i alla gångarter i båda varv och sen satt jag upp och blev longerad i båda varv i skritt och trav. Nu har vi gjort det här tre gånger och det har gått hur bra som helst, så på söndag tar vi en skrittur ute med sällskap och efter det blir det att rida själv på banan utan någon i andra änden av snöret. Tur jag har sån bra hjälp, att rodda unghästridning själv är svårt och såklart en säkerhetsrisk.

Innan stallet var jag i skolan, sen lunchade jag med Jenny och vi tog en fika efteråt på Espresso House. De misslyckades lite idag, cappuccinon var för varm så jag brände sönder min tunga, och när jag äntligen kunde dricka den var allt skum borta. The struggle is real.. Dessutom mådde jag illa av kladdkakan haha.. Det hade nog met med sockret att göra än själva Espresso House dock.

Nu ska jag avsluta den här fredagen med morötter, gurka och dipp med min kärlek i soffan. I morgon står tre hästar på schemat, precis min melodi. Puss på er

Kommentera här: