Lekstuga

Godkväll! Alltså blä vad oskönt jag har mått idag. Trött och risig av förkylningen och sen illamående och huvudvärk på det. Inte nice. Kryddan fick nya dojor, Plutten reds ett pass och sen var jag helt förstörd så jag valde att leka med Mini i ridhuset istället för att sitta upp. Det hade inte gett något idag ändå, så denna veckan blir faktiskt helt utan ridning. I morgon får han vila eftersom vi ska löshoppa på lördag och jag vill inte att han ska vara trött i kroppen eller ha träningsvärk på grund av den ökade skaderisken det medför, och på söndag får han komma ut på en promenad.

Det får bli så denna veckan, inget som skadar en så ung häst, snarare tvärt om, men det är klart man vill komma framåt i ridningen hela tiden. Kanske har han vilat sig i form och smält allt nytt lite, det märks på måndag. Jag passade på att plocka fram vattenmattan när vi var i ridhuset och lattjade runt. Lika bra att passa på, ofta tittar dom ju en del på dom när man börjar introducera. Lätt, roligt och okomplicerat och visst hoppade han över den självmant utan större tveksamheter. Första gången kikade han lite men sen skuttade han över väldigt avspänt. Kul!

Nej hörrni, jag har plugg att sätta tänderna i och i morgon är det äntligen fredag! Mina veckor är tuffa nog utan en seg förkylning ovanpå, så det är verkligen skönt att den här är över nu. Sov gott så hörs vi i morgon ❤️

Här bor Kryddan!
Filmer finns på instagram; KarinLindblad

Kommentera här: