Lång tisdag

Jag är genomfrusen och trött men nöjd med dagen. Frida kände sig bättre så hon red Cleo själv på träningen vilket nog var lika bra, hon var pigg som bara den, hehe.

Inlämningen gick bra och jag hade till och med en timme kvar till deadline, mest för att jag skulle hinna ut till stallet i tid. Prioriteringar var det ja, hehe.. Mini fick massa pussar, tvätta fötterna och ytterligare en vilodag. Han har bytt hage för ett par dagar sedan och rör sig lite mer nu, så kroppen får en extra dag utan ytterligare belastning än att han växer plus är ute och härjar. Jag vet många som kör på rätt hårt med sina treåringar, men jag är av skolan att de ska belastas max tre dagar per vecka och dessutom få längre, sammanhängande vilor. Mini vilade från 20 maj då han gick treårstest till 20 september när han kom hit (minst tre månaders sommarbete för treåring är vad jag tagit till mig av de som är proffs på hållbarhet så det fick han ju gott och väl), så nu ska han gå ca tre dagar i veckan fram till jul med någon veckas helvila och någon veckas skrittvila emellan. Sedan får vi se hur allt går med Molly om hon kommer hem vid årsskiftet och hur det blir med Mini då. Om han skulle vara kvar kommer han få någon månads sammanhängande vila och sedan sättas igång som fyraåring.

Nåja! Alexander har varit i Stockholm i två dagar och kommer hem om någon timme, så jag ska plugga tills han kommer. Borde kanske sova redan nu för min förkylning är inte bra, men jag kommer ändå inte kunna somna när jag vet att han kommer när som helst.

Vi hörs i morgon finisar! Puss

Kommentera här: