Kommer. Ej. Kunna. Gå. Imorgon.

Plutten ♥
 
Haha alltså aj. Min kropp! Herregud vad jag är otränad, katastrof. Men åh vilken helg jag haft ♥ Fina hästar, min fina sambo och massor av hinder. Sconesen jag bakade i morse blev sådär.. Använde grahamsmjöl istället för vanligt för jag tänkte att vi skulle vara lite nyttiga. Det hade väl funkat om jag inte hade glömt att blanda ut bakpulvret med mjölet innan jag hällde i mjölken.. Så de blev liksom lite.. Platta haha. 
 
I alla fall, hästarna. Jag började med Mini, duktiga skrutten. Jag longerade lite först och satt upp efter att han fått trava några varv på linan. Var själv i ridhuset så det var fokus på att gå fram. Han är lite stor, vinglig och obalanserad, så han vågar inte riktigt ta för sig framåt men det blir bättre och bättre. Ge mig några ridpass till så ska till och med ni få kika på filmerna ;) Jag försöker hålla mig så tydlig som möjligt med hjälperna, att hålla isär dem så att var och en blir självklart för honom innan vi sätter ihop dem. Han kommer bli så trevlig sen alltså, är helt övertygad. I morgon får han välförtjänt vilodag och på tisdag går vi nog ut och promenerar en sväng. 
 
 
Efter Mini kom Plutten och det var dags för lite hoppning. Kul att sätta sig upp på en femåring ganska direkt efter  man suttit på en treåring. Nu går mina ögon i kors, så vi tar Plutten-redogörelse i morgon. Har film också som ni ska få se! Godnatt fina ♥
 
Bloggträning nödvändigt.. Haha, dagens outfitbild blev.. skit ;) 

Kommentera här: