Friyay

God morgon hjärtan! Eller morgon och morgon, förmiddag.. Jag sitter på vagnen på väg till skolan, föreläsning väntar om konflikter i projektgrupper, det ni.. hehe. Efter det väntar lunch med bästa Jenny, sen ska jag ut till stallet och Mini ska ridas, wiho! Hoppas på att kunna få lite material idag, det är svårt när Frida än så länge håller i oss med båda händerna 🙄🤔

Jag har skrivit klart en hel novell om Mollys skada jag ska skicka till den veterinär som ska följa upp på återbesöket om fyra veckor. Väntan är sämst alltså.

För övrigt är jag heeelt inne i Gilmore Girls at the moment, haha. Jag är ju liksom lite efter alla andra med det här med serier, så jag har sjukt många godbitar att hämta hem. Luke och Lorelai bröt precis upp i sann dramaserie-anda så jag tar en paus nu för att komma över honom, hahaha alltså.. nu fattar ju mitt mindset ATM.

Hur som helst! Helgen bjuder på sjukt mycket häst och hästtankar. Närmast hörs vi i eftermiddag. Puss på er!

Kommentarer:

1 Mikaela:

Alltså åh, jag har kollat lite sporadiskt på Gilmore innan men aldrig hela så jag håller faktiskt också på att kolla igenom hela serien nu. Så lika efter som dig, men jag älskar den. Tycker den är sådär lagom dramafylld och mest är den bara otroligt mysig, charmig och full med kärlek. Passar ju perfekt nu inför den nya säsongen som släpps snart :) Så såå efter kanske vi inte är!

Lycka till med Mini i eftermiddag.

Kommentera här: