Fredag

Hej på er! Haha åh.. Duktiga Mini var lite busig igår! Vi red i ridhuset, vi tar ett litet steg ut mot självständigheten varje gång, så igår red vi inte bara i svansen på Cleo, hehe. Han är verkligen jätteduktig, nu är mitt mission att få honom att söka sig lite framåt/nedåt, så jag tror vi ska longera med lite inspänning någon dag. Idag väntar dock en halvtimmes promenad på grusvägarna. Tro mig när jag säger att skritten redan har utvecklats superfint! Hans övertramp är inte att leka med. I alla fall, igår när vi skulle galoppera så tänkte jag att jag lägger en riktig galoppskänkel så han börjar koppla samman det istället för att jag bara försiktigt lägger om benen, smackar och säger "galopp". Jag tänkte att det är bra att vara tydlig så jag satt till och la om benen lite mer och smackade. Oskönt sa Mini och levererade två bocksprång på raken följt av motorstopp, haha. Söte! Jag tar på mig den, övertydlighet var inte vad han ville ha.  Försiktiga hjälper och röst kör vi på helt enkelt. 
 
Ikväll ska även Plutten få sitt första dressyrtim-pass med mig i sadeln. En månad kvar till KM! Fokus blir galoppfattningar och att vara kvar i formen. 
 
Nu: Pluuuugg! Ha en fin fredag så hörs vi. Förresten tack för al respons igår. Hoppas mina sådana inlägg kan både hjälpa och inspirera. Puss ♥
 
Världens bästa hinder ♥
Om två veckor åker vi och löshoppar! Så himla skoj! 

Kommentarer:

1 Anita:

Så fin :D

Kommentera här: