Att vända en skitdag

Alltså hej ❤️ Det fanns inte ett uns motivation att skriva något i morse. Kroppen satte ribban för den här dagen direkt med förkylningen som vägrar ge upp. Sedan har det bara rullat på med saker som strulat, dubbelbokningar, kollat fel på datum alltså. Allt. Bah. Skitdag.

Skulle ridit Plutten men ställde in för att jag inte ville anstränga mig för mkt med halsont. Ska vara smart har jag hört.. Mini hade jag dock som plan att åka runt på några varv och det gjorde jag. Alltså vad dessa djur kan vända allt så snabbt. Han skötte sig SÅ bra. Jag har låtit honom vila från ridningen i drygt en vecka och det hade gjort susen. Han var pigg och framåt från sekund ett, så vi passade på att trava över lite cavalettibommar och gjorde tio skritt - travövergångar längst spåret. Det fick räcka, dels på grund av att han löshoppades igår, min hals och det faktum att han bara var helt klockren.

Ny dag nya tag i morgon. Älskade hästar vad hade jag annars gjort alltså ❤️

Älskar den

Har en del filmer på Mini men har tyvärr ännu mer plugg.. Så nöjd med hjärtat idag. Har dessutom en massa bilder på Plutten att bjuda på! Massa bloggmaterial till veckan med andra ord. Nu blir det däremot lite annat för den här hjärnan att pyssla med. Tänk när det bara står hästar i olika former på schemat, hehe... Därför måste jag plugga nu, om det där ska bli verklighet. So long!