Ur balans för en stund

Hej mina fina! Har tidsinställt för sitter på kontoret hela dagen idag.

Igår när jag fick information om hur Molly ser ut i dagsläget blev jag såklart superlycklig över att det går åt rätt håll, det är min drömhäst vi pratar om här. Det var mycket känslor högt och lågt, och när jag sedan la på så började jag tänka på hela situationen och så bara brast det. Aj. Jag blev så ledsen över hur våra planer bara grusats, att försöka matcha mot Falsterbo eller i alla fall Champion of the Youngsters nästa år, hur vi skulle komma ut och göra våra första tävlingar nu denna hösten. Allt det här bär jag såklart med mig hela tiden, men att Molly är i Motala och bor på all inclusive-hotell gör att jag får lite distans till hela situationen.

Veterinären sa att "det har ju faktiskt bara gått fyra månader sedan hon skadade sig" vilket fick mig att inse att det här kommer ta TID. Massor av tid. Jag kan säga att ha min lilla Mini Cooper hemma (haha ni ska få den storyn någon dag, varför han går under namnet Mini) har räddat mig, mer eller mindre. Han ger mig så mycket, en fantastisk personlighet i specialförpackning.

I alla fall, när jag brutit ihop över Molly i tio minuter så händer det som alltid händer - jag började fokusera på det positiva i situationen. Bengt är fantastisk som roddar allt och jag har Mini hemma att lägga energi och fokus på, att utveckla honom denna vintern kommer vara jätteroligt. Nu ska jag bygga en ny plan över tre månader, med inplanerade vilor och ett slutmål för den här perioden. Och plötsligt är jag positiv, taggad och mår bra igen. Allt löser sig. Molly kommer hem när hon är ridbar och om det är om två månader eller ett halvår spelar det ingen roll. Hon får alla förutsättningar för att läka på bästa sätt och det får ta den tiden det tar.

Tack hjärnan för att du fungerar såhär. Om det är jag som själv arbetat mig hit genom all skit jag har upplevt de senaste åren eller om jag naturligt har den här egenskapen vet jag inte. Det jag vet är att utan den hade jag inte varit där jag är idag och jag hade absolut inte mått såhär bra med tanke på omständigheterna.

 

Kommentera här: