Taggad på morgondagen

God morgon hörrni!
 
Fredag och jag har varit igång ett par-tre timmar och suttit och läst och klurat på en artikel och försökt hitta en riktigt bra twist för att få bra betyg på vårt grupparbete vi ska lämna in idag, haha. När plugget känns kul får man ta tillfället i akt. Konsumentbeteende är alltid intressant tycker jag. 
 
Hur som helst! Plutten var sååå fin igår! Åh vad roligt det var. Han är verkligen tacksam att titta på, så ska se till att tävlingen i morgon blir väl dokumenterad. Igår sänkte jag tempot lite och fokuserade inte riktigt lika hårt på bjudningen, sista passet innan tävling vill jag finlira lite mer. Det hela slutade i att jag faktiskt kunde börja samla galoppen och leka lite med det, herregud vad lätt han har för det! När jag börja leka med samlingen så rider jag först på en större volt för att plocka ihop den så mycket jag känner att hästen orkar med utan att bli alltför långsam och obalanserad, sedan ut på större volt igen och gå på framåt. 
 
Vi har mycket grundjobb kvar innan vi ska börja samla på riktigt, men det är kul att leka lite med det och känna lite försiktigt på det och igår kändes han redo för det. Så taggad för i morgon! Det kan verkligen gå lite hur som helst, men det ska bli kul att få rida under tävlingslika former. 
 
En snutt från uppvärmning! Den kommer bli fin den här...
 
 

Kommentarer:

1 Lovise:

Åh hjärtögon på den hästen! Hoppas det går bra i morgon :)

Kommentera här: