Mycket på gång

God morgon! Onsdag och mitten på veckan redan. Det här är nog första gången jag inte har blivit helt frustrerad över att det är vintertid utan faktiskt tycker att det är rätt så mysigt. Skönt.
 
Det är mycket på gång just nu. I morgon ska Molly på återbesök vilket gör mig både nervös och förväntansfull. Det är veterinären som besiktigade henne som ska kolla henne, och eftersom hon är i Motala kommer jag inte vara med utan får rapport efteråt. Såklart hoppas jag på ett mirakel och att allt har läkt bättre än vad vi vågat hoppas på, men har lärt mig den hårda vägen att det är bäst att vara realistisk. Oavsett ska det bli skönt att få lite prognos om vilket håll det går åt och hur det ser ut framöver. Nu känner jag lite extra att jag är glad att inte ha henne hemma och kan fokusera på Mini och hans framsteg, istället för att få ett slag i magen varje gång jag kommer till stallet och ser min halta häst. Jag vet ju dessutom att Molly mår som en kung hemma hos uppfödaren. hennes favorite place on earth garanterat, haha. Lugnt och stilla utan en massa läskiga grejer överallt, precis i hennes smak.
 
Idag ska jag först gå på föreläsning med Kajsa Bergqvist som kommer till skolan, egentligen är jag anmäld till en till men jag vill mest komma hem och sätta mig in i den nya kursen. Inspiratörer är alltid roligt att lyssna på, men det är känslostorm i mig just nu och jag behöver fokusera på mig själv känner jag. Mini ska skrittas för hand idag och efter det står Plutten på tur. Programmet ska ridas igenom, herregud den här dressyrstarten kan gå precis hur som helst, haha. Känner inte riktigt att vi är redo, saker är inte riktigt på plats... För försöka se det som en rolig grej, men det är svårt när man är fullfjädrad tävlingsmänniska hehe.
 
Nej, nu får jag sätta fart. Vi hörs senare hjärtan ♥
 
Här får ni förrsten en filmsnutt på löshoppningen i lördags! Finaste Mini. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: