Måndag

Hej på er! Jag sitter med plugg upp över öronen (ovanligt) och håller på att strukturera upp ett schema inför kommande månad. Idag (?!) såg jag listan med krav på avklarade kurser för att få skiva uppsatsen, så det har jag fått styra idag. Upp till mig om det blir nu eller nästa vår, helt enkelt. Jag har förberett allt för dessa tentor jag visste jag skulle komma nu, så jag känner mig redo och extremt motiverad. Förra året när jag prioriterade jobb och sidoaktiviteter av olika anledningar betalar sig nu, såklart. Jag kommer ordna det, jag är övertygad, men bloggen kommer få bli som det blir med, för nu är det urfokus att bara få detta ur världen. Är det någon som kan lösa det så är det jag när jag sätter den sidan till, och det är skönt att ha med sig. Hade jag inte haft mitt lilla melt down här emellan vette sjutton om jag hade orka bita tag i det dock. 
 
Nog om det, haha. Efter dagens plugginsats är det en fika på stan med mamma innan stallet som gäller. Mini ska ridas och vi ska kämpa på med galoppfattningarna. I vänster varv gör han de jättefint, höger är mycket trixigare. Något jag har fått till mig dock är att göra exakt lika många i varje varv, just för att man vill åt liksidigheten. Tränar man i huvudsak den svaga sidan blir det ändå snett. 
 
Okej peeps, jag får fortsätta här. Har ni inget för er så spana in Guldläge med Peder på SVT Play. Även Ryttereliten ligger uppe nu! Har absolut ingen tid att kolla på något av det just nu, men ni kan ju göra det i mitt ställe, haha. Puss!

 

Kommentera här: