Helgen i bilder

Hej mina hjärtan ♥ Hur mår ni? Jag mår bra faktiskt. Tänker mycket och låter inte bloggen bli ett måste, hoppas ni kikar in ibland ändå och läser lite, tycker så mycket om att ha er här! 
 
Min helg har varit bra, häst och plugg har stått på tapeten. Kollat en del från SIHS men som vanligt har livesändningarna strulat.. Lågprioriterad storsport, märklig kombination. 
 
Mini har dels fått gå väldigt försiktigt i longeringsystemet. Han accepterade det jättefint och när han började skjuta tog det ju emot runt rumpan, så han la ner efter första försöket och fokuserade jättefint på mig sen. Lyckan. Jag ska fortsätta ta hjälp av den korta små stunder för att bryta beteende lite grann- Som belöning fick han lösgaloppera i ridhuset, både höger och vänster flöt på fint. 
 
Igår red vi ut en liten sväng, så duktig! Blev lite rädd för en sten men vad kan man begära? ;) För övrigt har jag insett att han är så otroligt lik Bonzai, haha. Antar att det bådar gott! Det är något verkligen speciellt med Mini alltså.. 
 
Kryddan har fått sig några besök och god, hon fick komma och röra på sig lite och ingen var gladare än hon, finste lilla skruttan. Nu ska jag plugga och sedan åker vi till stallet, ikväll fortsätter plugget. Mini ska promeneras och sedan longeras en kort stund. Vi hörs! Puss på er
 
Kryddis ♥
 
 Helena kanske har en begagnad sadel jag kan få köpa? ;) 

Kommentera här: