Goskväll

Det är något visst med den första snön alltså.. Mini och jag har promenerat och Plutten har fått gå ett dressyrpass i ridhuset. I morgon ska jag äntligen sitta upp på den svarta igen, som jag har längtat, hehe. Han är något visst den där. Ni ska se vilken grind jag har byggt ihop i hans hage förresten, haha. Någon slags variant av Sing Sing, men den hade i alla fall stannat på rätt sida tråden idag. Duktig!


Plutten var fin idag, det händer saker för varje pass nu och det är superskoj. Det vi har kvar nu är att skrapa bort klistret under hovarna. Även om han var pigg och brallig idag så sitter den där handbromsen i samtidigt. Det handlar inte om att han ska gå fortare nu utan bara mer av sig själv tills den som sitter på säger annat. Det är svårt att förklara men det är lite som att det sitter massa nissar i underlaget och liksom håller emot i varje steg. Nissarna ska väck helt enkelt!

Jag har inte riktigt velat gosa med den här herren innan, för att jag inte vill fästa mig för illa vid honom. Nu är det ändå kört så idag gav jag efter. Han stod och somnade när jag pussade honom på mulen. Jävla häst 😂 Den kunde väl ha bitit mig bara lite grann i alla fall?
Formen var stundvis bättre idag! Fin häst det där.

Kommentera här: