1 November

Tiden vart tar du vägen?! Haha.. Helt galet! Hej på er. Hur är er tisdag såhär långt? Min är okej, har varit hos läkaren för att följa upp mitt ärr, nu sitter jag med dagens första kopp kaffe för jag kom min inte för att brygga i morse och plötsligt var det för sent, fastande i annat. Såå, huvudvärk är statusen just nu, den försvinner nog snart dock, hehe. 
 
Alltså igår. Jag missade en plugg-relaterad deadline för att jag hade kollat fel och rört ihop datum. Nu är jag lite inne på att jag har förstört mitt liv ish, kommer ej få ett jobb i framtiden osv. Bra va? Mamma brukar kalla mig kung av överdrifter och jag är nog beredd att hålla med i vissa lägen, haha. BAH så frustrerande... Hur kan man vara så klantig? Trodde jag hade allt under 1000% kontroll. 
 
Aja.. Inte mycket att göra. Idag kickar en ny kurs igång som verkar bli ordentligt intensiv men intressant, spännande. Ikväll ska vi äta middag hela famljen plus Alexander, min syster ska åka till Australien i ett par månader (alltså va, nej) och vi ska ha hejdå-middag... :((((( Så, inget stall för mig idag, Frida tar hand om Mini som får roa sig i hagen bäst han kan, Plutten vilar och Kryddan käkar hö på lösdriften :) 
 
Vi hörs ikväll hjärtan! Puss på er! 
 
 

Kommentarer:

1 Annsofie:

Jätte fina bilder! :)

Kommentera här: