Tio djupa andetag

Ja, missuppfattningar sker. Det är mänskligt och ingen är ofelbar. Men när man offrat en hel dag för att ta bussen till stallet, pysslar och fixar i ordning, har räknat minuterna sen sista besöket för att få veta om det går åt rätt håll så blir man lite matt när man efter två timmars väntan äntligen får svar på sitt envetna ringande och det har blivit ett missförstånd om tid och dag. Jag har en anteckning på min lilla lapp jag fick skriven till mig sist och andra parten en annan. Bara att ta bussen 1,5 timme hem igen och göra om samma sak på måndag. Jag kunde jobbat hela dagen och haft en mysig kväll i stallet med Emelie och åkt bil dörr till dörr på 25 minuter. 
 
Tio djupa andetag. Jag fick i alla fall putsat alla mina grejer, haha. 
 

Dagen D

Hej på er!
 
Jag sitter i morgonrock fortfarande, har redigerat video från tisdagens pass på Solero. Klippen var helt borta igår när jag skulle sätta mig så jag fick rota lite... Hittade dom inte i datorn över huvud taget men som tur var låg de kvar på kameran. Den håller på att ladda nu så i eftermiddag kommer den upp med analys, hehe. Drömde att Solero fick kolik och dog inatt. Alltså fy. Sån sjuk dröm, men jag går ständigt runt med rädslan att de hästar jag håller nära hjärtat ska försvinna från mig, ett resultat av alla gånger jag fått ta farväl. Usch. 
 
Stundtals var han superfin!
 
I alla fall! Idag kommer Anna ut och kikar på Kryddan! Håll alla tummar att hon i alla fall får börja skritta nu är ni snälla? Detta är så frustrerande. Jag försöker hålla humöret uppe och vara positiv men det tär att gå i ovisshet, såklart. Blir hon bra om en månad? I morgon? Om tre månader? Jag vill rida. 
 
Jag hör av mig så snart jag vet något! Men som sagt, håll tummarna finisar! Puss och kram
 

Passet är hemma

Nu äntligen landade Kryddans pass i Göteborg igen. Det har tagit sin tid (jag skickade in mitt pass i januari) men jag förstår SWB - det blev lite mer arbete än vad som var tänkt. Hon syns inte på Blup ännu för de har fått ändra arbetssätt för att snabba på processen inför tävlingssäsongen, vilket är toppen. Nu fattas bara att hästen är igång snart så vi kan komma ut! Är så taggad!