Dåligt internet

Hej! Skrev ett inlägg som bara har försvunnit nu, tar evigheter att ladda upp bilder :( Men bjuder på så många som hänger med denna gången ;) Vi har det helt underbart! Baška Voda bjuder på fantastiska stränder, trevliga invånare och bra utbud på mat och dryck. Har fått rapport om att både Molly och Kryddan mår fint. Vi hörs i morgon! Puss

Helt slut

Men hej!! Alltså nu har vi varit vakna i 18 timmar haha, gick upp fyra i morse. Behöver jag säga att sängen väntar?

Jag uppdaterade ju inte om veterinärbesöket igår, men Anna är helt övertygad om att hältan är korrelerad till såren hon har. Vi tog blodprover och hon fick kortison mot en ev allergisk reaktion. Idag är svullnaden helt borta (rapport hemifrån) och Molly är snart på banan igen. En veckas semester för henne blir nog toppen nu. Anna trodde all stress med flytt, transporten och oron i hagen har gjort att immunförsvaret fått sig en törn.

Nu går hon på bete igen, men bara med Cleo. Det blir intr flock igen, även om det inte var en spark denna gången så har set varit så oroligt och de andra har fått fula smällar. Cleo och Molly är soulmates så jag är helt trygg i det upplägget. Nu måste jag sova! Vi hörs i morgon, Kroatien är fantastiskt! Ni får bilder i morgon ❤️

Världens finaste Molly

Bilder från i torsdags kväll när vi upptäckte hältan
 
God morgon! Tisdag den 28 juni vilket innebär att i morgon vid den här tiden befinner vi oss i Kroatien. Inte så dumt alls. Har längtat efter denna resa så otroligt mycket. Anna kommer ut idag, vet inte exakt tid än men hon ska höra av sig, jag chillar i Kungälv hos mina föräldrar så länge så att jag har nära till stallet sedan. Ikväll intar jag i vanlig ordning läktarplats för Frida ska rida för Christian. Egentligen skulle jag joggat Molly samtidgt men av naturliga anledningar får det dröja lite till. Alltid är det något!
 
Den 28 juni betyder också att vi firar en månad ihop, jag och min älskade häst. Hon har bjudit på både det ena och det andra på den korta tiden, haha. Lite hinder på vägen är ju inget ovanligt, om vi säger så. Oavsett har det varit den bästa månaden på länge. Min kärlek till den här hästen växer för varje dag och i mina ögon är hon perfektion. Hältan var så mycket bättre igår, och svullnaden nästan helt nere, så jag är lättad. Anna ska ta blodprocer och lite sådant för att se vad detta är för mystisk åkomma. Hon är i ala fall i princip helt övertygad om att såren och hältan hör ihop, vilket känns jätteskönt. Första dagarna trodde jag hon hade fått en illa spark och att hasen minst var i tre-fyra delar, även om jag gjorde mitt bästa för att inte oroa mig. Som en vän sa, oro är det mest onödiga känslan som finns, den gör verkligen ingen nytta. Sant men svårt att låta bli. 
 
Nu ska jag shoppa de ultimata dressyrskydden samt klicka hem en namnskylt tror jag. Vi hörs mest troligt från Kroatien nästa gång, alternativt i kväll med uppdatering från veterinärbesöket. So long!
 
Nyra hoppskydd från Glen Gordon. Klart jag suktar efter Veredus nya underbart snygga Grand Slam, men detta duger alldels utmärkt så länge.