Swarovski is here

God morgon hjärtan! 
 
Hur har  ni det idag? Det är ju fredag! Så härligt, och jag har en superhelg framför mig! Jag ska först sitta med plugg hela dagen idag och få en del undanröjt, i eftermiddag väntar jobb några timmar och sen tillbaka hem igen, mitt fredagsmys blir framför datorn idag, men så är det ibland. I morgon ska jag också jobba, sen stallet och på kvällen blir det födelsedagsmiddag! So excited! Söndag är det Markne-clinic. Inte mycket att klaga på denna helgen, direkt. 
 
Åh vet ni? Mina swarovskistenar har kommit! Jag kanske hinner pilla med det i helgen. Jag behöver leta mig fram lite hur man på bästa sätt limmar på läder.. Jag har köpt bästa limmet jag kunde hitta, och vill verkligen göra det noggrannt så det håller. Kanske måste jag limma stenarna på något annat material och sen fästa på tränset, tyg? Om man klipper den precis kant i kant så det inte syns? Får fundera på vad som kan fungera bäst! Det kommer oavsett bli sjukt bra om jag lyckas vara stadig på handen, haha :))) Micklem 2.0!
 
 
Jag ska alltså sätta en eller två rader med stenar på nosgrimman, den raka delen längst fram, och på pannbandet. Jag måste lägga ut stenarna så jag ser hur mycket det räcker till. Slog till på 70 stycken, men de är ju små så vi får se. Hoppas jag hinner pilla med detta i helgen, är ju så taggad haha!
 
 
Gjorde en snabb skiss i Paintbrush, vad tror ni? Jag tror det kommer bli grymt! Snyggt, stilrent och ingen annan har det. Nej, nu måste jag ta tag i plugget, vi hörs lite senare! Puss & Kram! 

Kommentarer:

1 WLH - We love horses:

Åh så fina!:)

Kommentera här: