HEM OM MIG KONTAKT

I morgon ska vi rejsa i snön!

2016-01-08 @ 18:49:28
Har verkligen längtat efter att få galoppera i snön så det sprutar om hovarna, i morgon efter jobbet blir det äntligen av! Tjoho! 

Blir perfekt att rejsa ur lite spänningar och bara ha kul i morgon. På söndag väntar ett dressyrpass med bommar inkluderat för att jobba igenom henne ordentligt inför Christian-träningen på tisdag. På måndag blir lättare jogging eller skrittur. Jag rider dressyr för Christian varannan tisdag och hoppning för Karin varannan onsdag, ett upplägg som funkar bra för oss - vi hinner trimma båda grenarna emellan träningarna utan att det blir mycket ridhuspass direkt efter varandra varje vecka. Variation.

Bjuder på två vinterbilder Chaqueira, ett sto jag hade för några år sedan efter Quite Easy - Robin Z. Fantastiskt fin liten häst, tyvärr med skador i både hals och rygg så hennes kropp svek henne. Jag hoppas hon har det bra med Roy där uppe. Älskade djur. 

Fina hjärtat! 

Kommentarer

Embla Sofia - UNG GRAVID / http://emblasofia.blogg.se/

Vilka härliga bilder :)

Svar: Tack!
Karin & åsiktsmaskinen Kryddan

2016-01-08 @ 18:59:47    

Låter som ett bra upplägg! Vilka fina bilder, så synd att hon inte finns kvar :( hon har nog det bra där uppe i hästhimlen, kram :)

Svar: Tack! Ja det hoppas vi verkligen! Kram
Karin & åsiktsmaskinen Kryddan

2016-01-10 @ 10:20:48    

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vem är jag?
Om mig

Välkommen hit! Jag är en sann hästnörd med långsiktiga ambitioner att starta 130-hoppning och MSV dressyr med mitt lite speciella holländska sto Kryddan. Vägen dit kommer troligtvis att vara både lång och trasslig. Jag läser Masterprogrammet i marknadsföring på Handels i Göteborg och jobbar deltid som säljare i en ridsportbutik, välkommen att följa oss i med och motgång!

Kontakt

Mail: ke.lindblad@hotmail.com

Sociala Medier

Instagram
Facebook
Youtube

Design by Josefine Pehrson, 2015