I morgon ska vi rejsa i snön!

Har verkligen längtat efter att få galoppera i snön så det sprutar om hovarna, i morgon efter jobbet blir det äntligen av! Tjoho! 

Blir perfekt att rejsa ur lite spänningar och bara ha kul i morgon. På söndag väntar ett dressyrpass med bommar inkluderat för att jobba igenom henne ordentligt inför Christian-träningen på tisdag. På måndag blir lättare jogging eller skrittur. Jag rider dressyr för Christian varannan tisdag och hoppning för Karin varannan onsdag, ett upplägg som funkar bra för oss - vi hinner trimma båda grenarna emellan träningarna utan att det blir mycket ridhuspass direkt efter varandra varje vecka. Variation.

Bjuder på två vinterbilder Chaqueira, ett sto jag hade för några år sedan efter Quite Easy - Robin Z. Fantastiskt fin liten häst, tyvärr med skador i både hals och rygg så hennes kropp svek henne. Jag hoppas hon har det bra med Roy där uppe. Älskade djur. 

Fina hjärtat! 

Kommentarer:

1 Embla Sofia - Mamma, fotograf, DIY:

Vilka härliga bilder :)

Svar: Tack!
Karin & åsiktsmaskinen Kryddan

2 Elin:

Låter som ett bra upplägg! Vilka fina bilder, så synd att hon inte finns kvar :( hon har nog det bra där uppe i hästhimlen, kram :)

Svar: Tack! Ja det hoppas vi verkligen! Kram
Karin & åsiktsmaskinen Kryddan

Kommentera här: