Ett snabbt hej och ett grymt bra tips

Hej på er! Jag sitter i skolan med min grupp och jobbar med vårt projekt som ska presenteras på fredag - en tävling för L'Oréal, väldigt roligt att göra något kopplat till verkligheten, det känns lite mer som att det vi läser faktiskt kommer göra nytta i framtiden. 
 
Vi har massor att göra så jag tänkte bara kika in och tipsa er om ett väldigt bra inlägg som Silverbjälke skrivit. Läs HÄR, en bra tankeställare om varför vi gör detta och för vems skull. Ibland är det bra att släppa lite på prestigen...
 
 
Ha en fin dag, vi hörs ikväll!

Kickar i livet

Är det inte därför vi håller på med den här sporten? Eller kanske alla sporter. Kickarna. Glädjen. Samhörigheten. Jag red som sagt min förra stallkompis lilla häst Arwen idag. Hon är bara 155 cm i mankhöjd men har en riktig fjäder i rumpan, hon hoppar 130 med lätthet, men kräver lite ridning. Jag är så glad att jag fick komma och rida henne, se hur de har det och fylla på må-bra-förrådet lite.
 
Jag behöver verkligen språng i kroppen. Just nu får jag lite förhöjd puls och adrenalinet går igång på 130 (hehe), jag hoppas den härliga känslan sitter i även när jag blir mer hemma på höjden, även om jag såklart vill bli säkrare och stadigare själv. Arwen är en klippa, hon har koll på läget och man kan fokusera på sin egen ridning i sprången. Tack Arwis! 
 
Längst ner i inlägget finns en film från dagens hoppning! Fina lilla hästen! 
 
Nya brallor! Sjuka sköna. 
 
 

God "morgon"

Om än lite sent... Jag har dock varit igång sedan 6, varit hos Kryddan och fixat och sen har Pricken varit på äventyr, provridning. Jag har en jättebra magkänsla, vi får se vart detta landar! Han skötte sig super.

Nu: åka och titta på syrran som åker SM, köra henne och päronen till flygplatsen för de ska åka till Shanghai, hälsa på en före detta stallkompis och hoppa hennes häst (wiii) och sen hem för att packa för en vecka i mina föräldrars hus i Kungälv. Någon måste tydligen ta hand om hundarna också, haha. 

Vi hörs ikväll med bilder och filmer från dagen!