Reflekterande

Hej på er!

 Det är ganska bra att blogga såhär för mig, när jag känner för det. Jag är en väldigt analyserande person som ofta ifrågasätter vad jag gör och hur jag gör det. Ibland på ytan, ibland på djupet. Ibland händer saker i livet som river upp allt lite extra. De senaste dagarna har jag ifrågasatt hur jag har häst, är det enda sättet och varför, varje gång jag skriver på ett köpekontrakt, går det åt helvete? Det här med hur noga och nitisk (hehe) jag är vet ni ju redan. Upplägg av veckor, variation underlag, backa när det blir lite motigt, foder, hagvistelse… Allt åker på rejäla funderare i tur och ordning, mer eller mindre löpande. Jag suger i mig allt jag hittar och lyssnar på de som varit med ett tag. Jag har en fantastisk bra person att bolla just de analyserande tankarna med, Linn, och det är så skönt. Romaner med analys, vridande och vändande är skrivna oss emellan, haha.

I alla fall. Jag gjorde en liten kalkyl över vad Molly har kostat mig sedan jag köpte henne och vad hon kommer att ha kostat mig innan hon är ridbar igen. Hur ska man se på de här pengarna? Själva inköpspriset är ju ett skämt i jämförelse. Världens bästa Anna (min veterinär och mitt utnämnda orakel) ringde mig i exakt rätt läge så jag fick diskutera allt med henne. Vid Lucia är det som sagt återbesök för Molly och då vet vi mer. Är en operation nödvändigt för att hon ska läka? Är hon fortfarande halt nu, sex månader senare?  Är vi säkra på att det endast detta som orsakar hältan? Finns det mer vi kan göra för att underlätta för kroppen att läka?

Mitt kontrollbehov freakar ut av att inte veta. Bra intresse jag valt, hehe. Och sedan Mini. Min fina svarta. Glad att honom hemma och vi har hittat en fungerande vardag han verkar nöjd med.

Mina tankar vandrar längre men det stannar hos mig for now. Första steget; återbesök på Lucia. Håll tummarna att hon börjar bli ohalt nu. Ikväll ska Mini få lösgaloppera och sen ska han ridas på banan en dag och ut en dag i helgen. Vi hörs! Puss

 

 

Kommentera här: