Funderingar en fredag

Hej på er!
 
 
Allt fint? Min hjärna och mitt hjärta har fight, haha. Molly ska på återbesök den 15:de och åååh vad jag vill att hon ska vara ohalt nu. Det räcker nu liksom. Ända sedan Roy togs bort har hästarna varit lite av en evig bergsbestining, och varje gång jag når en viss etapp så halkar jag och trillar ner igen. Vi får väl se hur det blir nu. Jag är kluven angående när hon ska få komma hem. Om hon är ohalt nu (snälla snälla) ska hon ju förhoppningsvis börja komma igång lite smått vilket känns fantastiskt, såklart. Det känns dock inte helt självklart att plocka hem henne hit direkt eftersom jag vet hur hon reagerade på en flytt förra gången - hon sprang i tre dagar, både i boxen och hagen. Var sjöblöt av svett och stressad av hela grejen. Jag vet inte alls om hon skulle reagera likadant av att komma till Troya, det är mycket lungare och mindre liv och rörelse, men det känns ju väldigt dumt att chansa när hon precis läkt ihop. Då är det mycket bättre hon får stå kvar hemma hos bästa uppfödaren en stund och bli omhändertagen som den prinsessa hon är ♥ Det sista jag vill är ju att hon springer upp skadan igen för att jag vill ha hem henne. Ärligt vet jag faktiskt inte helt hur jag känner - jag antar att nästa torsdag blir svar på det. 
 
Bilden är tagen dagen hon blev halt.. 23 juni. Min fina häst! Man får inte ge sig ut i slagsmål sådär... 
 
Dessutom har jag och den svarta en del kvar att jobba på! Han ska ridas ikväll, han har fått jobba en del från marken nu för att hitta sin kropp och balans lite bättre, det sitter inte riktigt ihop för honom än. Jag försöker pausa tankarna om honom tills jag vet mer om Molly, men som ni vet är jag ju en riktig sucker för planering, haha. Bra test av kontrollbehovet som sagt. Jag har massor att hinna med fram tills dess så jag ska försöka få detta ur huvudet lite och fokusera på annat, lättare sagt än gjort, hehe. Den svarta är för övrigt till salu om någon skulle vara intresserad av en blivande fyraåring med fin hoppkapacitet! Finns en liten film på min youtube-kanal, K Lindblad. 
 
Molly-blicken... Finaste ♥
 
Det är så roligt för Molly och Mini är så himla olika trots att de har samma mamma. Mini är stencool, bryr sig inte ett dugg om det låter/han är ensam/typiskt farliga saker. Molly däremot går upp i atomer om en plastbit fladdrar åt fel håll, haha. De är också väldigt olika i ridningen. Molly kryper gärna in bakom hand och blir lite intovert medan Mini kör giraff-stilen och går dit han känner för när det passar honom, haha. Två fantastiska individer är det i alla fall, och de ligger mig båda väldigt varmt om hjärtat ♥♥♥ Båda två kommer bli väldigt trevliga ridhästar lite längre fram. 
 
Nej, nu får jag sätta fart. Ha en fin fredag! Kanske kan jag filma lite ridning på Mini idag till och med, har ju inte visat er det alls faktiskt! 
 
 

Kommentera här: