Söndagsbloggen

Hej på er! 


Det föll ju direkt när jag lovade om uppdatering senare på kvällen häromdagen, för planerna ändrades och då blir det helt plötsligt jobbigt att skriva. Inte vad som är tanken med den här bloggen. Den är till för att ventilera tankar om livet och hästarna, om tiden och om karriär och ekorrhjulet vi lever i. Så nu har jag bestämt mig. Söndagar får bli bloggens dag. I vissa fall kommer det något inlägg emellan, men det är på den nivån jag vill hålla det nu. Söndagmornar ska bestå av mig, en kopp kaffe och ett tomt blad för veckans tankar och slutsatser. Under veckorna kommer jag skriva ner lite saker jag tänker på och hantera de ämnena i ett eller flera inlägg under söndagarna. Vad sägs om det upplägget? Jag tycker det låter magiskt och passar mig helt suveränt. Jag vill dela mina tankar med er, men jag vill inte vara stressad av det. Ni ska få följa mig och Molly in i minsta detalj men på ett annat vis än vad som kanske är vanligast.

Välkomna till söndagsbloggen! 
Vi hörs helt enkelt nästa(!) år - på söndag med inget annat än en känsloresumé från 2016. 

Missa inte att följa mig på instagram för mer frekvent och ATM-uppdatering.

Puss ❤️

Mini reds igår och var jätteduktig! Sen hoppade han ut hagen igen och gick runt och åt upp allas lunch.. Hehe
Sedan stod Plutten på tur! Blev en skrittur och sedan lite träning på tempo och rytm över två räcken i ridhuset
Sist men inte minst fick världens fluffigaste Kryddis en promenad ❤️

Vardag

God morgon! Har ni haft en fin julhelg? Det har jag ❤️ Ätit för ett helt år framåt och haft det jättemysigt. Mini har fått vila så när som på lite lösgalopp i ridhuset, så idag ska jag faktiskt sitta upp igen, ska bli jätteskoj. Mamma får åka med och filma lite :)


Annars då? Jag längtar ihjäl mig efter Molly (såklart) och har börjat fixa lite smått inför hennes hemkomst. Förhoppningsvis kommer hon första veckan i januari, det beror lite på väder och vind. Fram tills dess är det fokus plugg för min del, bara att kriga på, så det ska jag göra idag fram tills i eftermiddag då det får bli ett litet break för hästarna. 

Återkommer ikväll med rapport om ridpasset, var längesen jag red honom nu, först hade han sin lilla vila och sen blev jag sjuk, men jag har en känsla av att mycket har ramlat på plats! 

Ta hand om er så hörs vi senare!


God jul

Hej vänner! Vill bara önska er en fantastisk jul! Jag har faktiskt nästan inte handlat några materiella julklappar i år, känner mig lite miljövänlig trots att det jag ger också had viss påverkan, givetvis. Ta hand om varandra och stressa inte i onödan, som jag är expert på, haha. Snart drar ett nytt år igång och OJ vad jag är klar med 2016 nu. Har börjat skriva min årsresumé, och den blir nog inte riktigt som vanliga sådana! Missa ej :)

Massa kramar!