Resten av veckan för Molly

Molly vilar idag då jag ägnar hela dagen åt jobb och plugg här hemma. Två eller minst en sådan dag i veckan kommer jag ha hela hösten. Jag har fått intala mig själv att jag faktiskt inte är lat för att jag inte behöver stressa igenom mina dagar jämt, utan har lite tid för reflektion och eftertanke när jag läser. Så värt. Plugget blir mycket mer intressant och givande. Idag har jag till exempel funderat på om marknadsföring som jag känner till det kommer finnas kvar när jag tar examen i vår... Det händer så mycket i branschen hela tiden. Spännande.
 
 
 
Molly får alltså två vilodagar på raken nu. Tror inte det skadar, hon får gå två dagar i helgen istället. I morgon ska vi rida på banan, det är hopptid så cavaletti står på schemat! Nu börjar inhoppningen så smått, så roligt. 
 
Så, resten av veckan ser ut såhär:
 
Ons: Vila
Tors: Ridhus/paddock med lite bommar, skritt och trav
Fre: Vila
Lör: Uteritt
Sön: Ridhus/Paddock, dags för lite galopp!
Varje dag är hon ute i hagen mellan 8-16. Jag saknar en skrittmaskin i mitt liv... 
 
Helgen består även av lastträning! Ska se till att någon kan filma så ska ni få se. Nej, nu ska jag återgå till plugget. Alexander är och gymmar och lovade att köpa med sig frukt och vaniljkvarg. Efter middagen blir det nämligen ett avsnitt av Downton Abbey. Har ni sett?! Älskar. Ännu bättre när det är vår se-tillsammas-serie ♥
 
 

Cravings för benskydd

 Jag är helt övertygad om att man rider bättre om man känner sig fin, hehe, 
vilket såklart också inkluderar hästen. Jag är en riktig sucker för benskydd (!)
och bjuder på några av mina största cravings på dressyrsidan just nu.. 
 
 
 
Damasker med fuskpäls HÄR
Boots HÄR
 
 
 
 
Teddyskydd HÄR
Fluffiga boots HÄR
 
 
 
 
Hårda omslutande skydd HÄR
Boots i konstläder HÄR
 
 
 

Grooming - före & efter

God morgon! Hoppas ni mår bra? ♥
 
Jag har precis satt mig med dagens första kaffe och planerar hur jag ska lätta upp dagens timmar som ska ägnas helt åt studier. Har mycket att läsa och behöver skriva anteckningar, men att sitta alla timmar utan paus är lönlöst. Jag kommer ta en promenad eller löprunda runt lunch för att rensa huvudet lite och sedan sätta mig med det igen. Vid tre har jag dessutom ett telefonmöte om ett jobberbjudande! Spännande! 
 
När jag kom till stallet igår ställde jag faktiskt in lastträningen, det var massor av bilar och folk överallt, vilket det givetvis är på till exempel tävling också, men man kan ju ta en sak i taget tänker jag. Positiv, lugn och bekväm upplevelse är vad vi vill åt. Jag skjuter på lastningen till helgen och lovar er film på hur jag jobbar henne. Eftersom hon vilade igår och jag har som regel att röra på henne varannan dag, hon är ju bara fyra, så tog vi tag i lite annat fix istället. Manen, pälsen i öronen och svansen fick sig en omgång. Alltså jag blir ju helt varm i hjärtat av nygroomade hästar. Framförallt nyoljade hovar är jag extra svag för, haha. 
 
Bjuder på lite bilder från det så hörs vi igen om en stund! Ha en underbar dag och kom ihåg - hard wok pays off. 
 
Efter ♥
Efter ♥
 
 Efter ♥
 
Efter ♥
 
Före 
 
 Före 
 
 Före