Ensam på tåget

Haha.. Jag kan ju lugnt konstatera att det inte är sådär värst många som åker tåg Växjö - Göteborg på Valborgskvällen ;) 

Åh jag tog så mycket bilder på Hästak! Ni ska få se dom i morgon! När jag i framme i stan ska jag köpa mig en burgare och ta med mig hem och lägga mig i soffan och se en klyschig romantisk komedi på Netflix, låter sorgligt men jag längtar, haha. Glömde kamerasladden annars kunde jag redigerat bilderna på tåget, men så långt tänkte jag såklart inte. 

Hoppas ni har en fantastisk Valborg, var rädda om er så hörs vi i morgon. 

En mobilbild på Cortus får ni! Häftigt att denna herre har gått hela vägen upp till GP i hoppning och sett mycket av världen, det blir nästan lite religiöst att träffa dem, prestationshingstarna, när man tänker på vad de varit med om i livet. Nu är han 24 och välförtjänt pensionär. Spana in sötaste lilla tofsen till pannlugg!

Visst ja, Radisson träffade vi också när vi tittade på stoet. Samma sak där - men han har till och med gått Världscupen, ännu större.

Fantastiska djur vad de ställer upp på oss. 

Lördag

God morgon finisar! Nu är vi på väg och ska kika på ett litet treårssto, vi får se vad det kan vara för spännande! Efter det åker vi mot Hästak på hingstvisning, så roligt. Solen skiner och det gör ju inte heller ont. Har surfat slut på min surf också så uppdateringen blir nog lite knackig fram tills ikväll när jag kommer hem. Ha en fin lördag så hörs vi som sagt ikväll. Puss! 


Selfie med kissekatt, mindre lyckad, haha!

En riktig häst

Småland bjuder på riktig idyll, säg hej till Emil bakom trästaketet! Alltså wow, snacka om power. En ardennerhingst på åtta år, fantastiskt fin och nästan lite läskigt kraftfull. Hoppas ni har en fin kväll, vi hörs i morgon! Puss och kram