Måndagspepp

Så börjar även den här måndagen närma sig sitt slut. Jag har gosat ner mig i soffan med en cappuccino, juleskum och clementiner, tända ljus och en massa filtar med datorn i knät och ska skriva det sista på min hemtenta. Det är helt otroligt vilken motivation jag har i kroppen efter gårdagen - till allt! Jag är taggad att göra en liten "nystart" i plugget som mest har känts som ett stressmoment det senaste. Jag älskar ju det jag läser - marknadsföring är det jag ska jobba med, så är det bara. Åh, önskar jag kunde dela med mig lite av min positiva energi till er! 
 
Nej, nu är det finlir på hemtentan som gäller, vill lämna in den så bra jag bara kan, under tiden fixar världens bästa sambo middag till mig. Jag får nog bilderna från gårdagens Pay & Jump idag eller kanske i morgon. Kan knappt bärga mig! Ni ska givetvis få se dem allihop! Jag väljer att inte skriva om starterna förrän i morgon - jag hinner inte riktigt sätta mig in i det nu. Så i morgon ska ni få både film på i alla fall ena rundan, bilder och mina reflektioner kring starterna. Missa inte :)
 
Vill ni veta en annan kul grej? På Lucia rider jag och Kryddan vårt första dressyrprogram för domare! Det blir LB:1, hon är inte längre än så i sin utbildning just nu. Är supertaggad! Fina galna lilla häst. 

Måndag igen

Sista november redan! Har ni sovit gott? Galet vad det åskade igår, hela huset skakade och sen började det snöa superflingor, tyvärr är alla borta idag. Välkommen till slask-Göteborg liksom, hehe.
 
Har pluggat dryga timmen redan, börjar känna mig okej med hemtentan, men lägger fram till 11 nu, sen lunch och mot jobbet och sen fortsätter jag med det sista ikväll. Har fått fixa mockhjälp idag då jag inte riktigt hinner ut och Kryddan ändå ska ha en vilodag. I morgon är det dressyrträning för Christian. 
 
Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska lägga upp filmerna från gårdagens rundor så ni kan se dem... Ska fundera på det lite till, det är inte bara stilridning direkt, men ni kommer förstå vad jag menar med att hon ligger på. 
 
Nej, nu ska jag ge mig på kaffe och lite frukost, ha det så bra så hörs vi senare. 
 
Min finaste Roy på sin femårsdag.. 
 

Tycker om henne så mycket

Jag har egentligen inget vettigt att säga, kände mest att jag måste få ur mig och förklara för er hur mycket energi jag fick av att vara på pay & jumpen idag. Hur taggad jag är på allt nu och hur mycket jag älskar det här. Det var inga fantastiska resultat men vi har minsann tagt oss runt 90 & 1 m på ett godkänt sätt och jag vet att denna hästen, hon har det. Vår andra start tillsammas, snart fyra månader ihop och ja. Hon är grym. Det är såå mycket jobb kvar, alltså verkligen såå mycket jobb, men jag känner aldrig att det inte kommer gå.
 
Det kommer gå. Big time! Åh jag tycker så mycket om min häst! Ni ska få massor av fina bilder när Ellen är klar med dem. Nu ska jag fortsätta med hemtentan, jag är till och med taggad på att plugga 22.05 en söndagkväll? Tack ridsporten för denna energi. 
 
Kram på er och godnatt! 
 
Bland annat ska vi öva på att ta oss över trav(?)bommar  på ett lugnt och städat sätt.. Haha
Vi ska fånga såna här! Men inte just nu. Nu väntar en vinter av träning och relationsbyggande. Jag är peppad!