HEM OM MIG KONTAKT

Nyårsshopping

2015-12-30 @ 21:59:00
Efter jobbet tog jag en snabbis inne i Nordstan och shoppade lite nödvändigheter inför morgondagen! Passade på att leka lite med kameran, har fotat på auto men ska läsa på lite på tåget ner mot Båstad i morgon, blir perfekt. 
 
Väska, smycken, geleinlägg till skorna (thank god för denna uppfinning), strumpbyxor, lösögonfransar och lösnaglar, här kör vi all natural, haha! Men är det nyår så är det! Mina naglar ser ut som skrot just nu (ni hästtjejer vet...) och mina ögonfransar är lika korta som vanligt, så what to do? 
 
Ring och halsband från Lindex, student-budget-style!
 
Smartaste lilla aftonväskan! Telefonen har ett eget fack, på andra sidan finns plats för kort och annat bra att ha. Den är hård, är nog en bra grej, Pepes kan bli vilt! Från H&M för ynka 129 kronor! Så värt. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vem är jag?
Om mig

Välkommen hit! Jag är en sann hästnörd med långsiktiga ambitioner att starta 130-hoppning och MSV dressyr med mitt lite speciella holländska sto Kryddan. Vägen dit kommer troligtvis att vara både lång och trasslig. Jag läser Masterprogrammet i marknadsföring på Handels i Göteborg och jobbar deltid som säljare i en ridsportbutik, välkommen att följa oss i med och motgång!

Kontakt

Mail: ke.lindblad@hotmail.com

Sociala Medier

Instagram
Facebook
Youtube

Design by Josefine Pehrson, 2015