HEM OM MIG KONTAKT

Gott Nytt

2015-12-31 @ 10:04:37
Hej på er! Just nu sitter jag och Alexander på Öresundståget ner mot Båstad. Jag har ingen koll alls på min packning, så hoppas verkligen inte jag har glömt något, varför känns det alltid så? Jag brukar dock, 9 gånger av 10, ha med mig alldeles för mycket kläder och prylar, haha. Med tanke på vad väskan väger borde allt vara i sin ordning. Årets sista dag. Ja... Vad ska man säga om 2015? Vilken tur jag inte visste vad detta året skulle bjuda på. Tänker naturligtvis på Roy. Min bästa vän. Första halvåret var magiskt - vi vann vår första dressyrtävling, var placerad i resten och kom ut och startade hoppning med felfria rundor (som han alltid levererade, en riktig rosettplockare) och sen krossades alla drömmar på en eftermiddag. Nu låter vi 2016 bli bäst hittills. Jag har en superbra känsla inför nästa år med Kryddan. Ha en underbar nyårsafton! 

Toppen av Roys rosettberg. Vi kom aldrig hem utan. Fem år gammal, en riktig stjärna. Så djupt tacksam över tiden vi fick! 

Kommentarer

Gott nytt år!!

2016-01-01 @ 10:34:21    

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vem är jag?
Om mig

Välkommen hit! Jag är en sann hästnörd med långsiktiga ambitioner att starta 130-hoppning och MSV dressyr med mitt lite speciella holländska sto Kryddan. Vägen dit kommer troligtvis att vara både lång och trasslig. Jag läser Masterprogrammet i marknadsföring på Handels i Göteborg och jobbar deltid som säljare i en ridsportbutik, välkommen att följa oss i med och motgång!

Kontakt

Mail: ke.lindblad@hotmail.com

Sociala Medier

Instagram
Facebook
Youtube

Design by Josefine Pehrson, 2015