Gott Nytt

Hej på er! Just nu sitter jag och Alexander på Öresundståget ner mot Båstad. Jag har ingen koll alls på min packning, så hoppas verkligen inte jag har glömt något, varför känns det alltid så? Jag brukar dock, 9 gånger av 10, ha med mig alldeles för mycket kläder och prylar, haha. Med tanke på vad väskan väger borde allt vara i sin ordning. Årets sista dag. Ja... Vad ska man säga om 2015? Vilken tur jag inte visste vad detta året skulle bjuda på. Tänker naturligtvis på Roy. Min bästa vän. Första halvåret var magiskt - vi vann vår första dressyrtävling, var placerad i resten och kom ut och startade hoppning med felfria rundor (som han alltid levererade, en riktig rosettplockare) och sen krossades alla drömmar på en eftermiddag. Nu låter vi 2016 bli bäst hittills. Jag har en superbra känsla inför nästa år med Kryddan. Ha en underbar nyårsafton! 

Toppen av Roys rosettberg. Vi kom aldrig hem utan. Fem år gammal, en riktig stjärna. Så djupt tacksam över tiden vi fick! 

Nyårsshopping

Efter jobbet tog jag en snabbis inne i Nordstan och shoppade lite nödvändigheter inför morgondagen! Passade på att leka lite med kameran, har fotat på auto men ska läsa på lite på tåget ner mot Båstad i morgon, blir perfekt. 
 
Väska, smycken, geleinlägg till skorna (thank god för denna uppfinning), strumpbyxor, lösögonfransar och lösnaglar, här kör vi all natural, haha! Men är det nyår så är det! Mina naglar ser ut som skrot just nu (ni hästtjejer vet...) och mina ögonfransar är lika korta som vanligt, så what to do? 
 
Ring och halsband från Lindex, student-budget-style!
 
Smartaste lilla aftonväskan! Telefonen har ett eget fack, på andra sidan finns plats för kort och annat bra att ha. Den är hård, är nog en bra grej, Pepes kan bli vilt! Från H&M för ynka 129 kronor! Så värt. 

Onsdag fast fredag

Hej på er! Näst sista dagen på året! Hur har ert 2015 varit? Mitt har minst sagt varit toppar och dalar. Roys bortgång i juli är fortfarande ett öppet sår. Pratar inte så mycket om det för jag orkar inte riktigt. Min älskade häst som togs ifrån mig endast fem år gammal. Det är det värsta med den här sporten. Man är så sårbar. Någon dag ska jag berätta mer ingående vad som hände. Det har varit glädje i 2015 också givetvis. Kryddan kom in i mitt liv med dunder och brak och har utan tvekan gjort min vardag till en mer fartfylld sådan, haha. Mitt hjärta!


Under hösten tog jag mig an alldeles för mycket och i vissa perioder hade jag svårt att se en lösning på allt. Jag har lovat mig själv att 2016 ska bli annorlunda på många plan. 

Hoppas ni får en fin dag! Jag ska jobba för att sedan ta en snabbis i stan och köpa strumpbyxor inför morgondagen. Emelie rider som sagt idag, så jag ska hem och packa lite och köra lite hemma-spa så jag är mitt bästa jag i morgon när vi åker till Båstad för nyårsmiddag på Pepes, lite glitter i vardagen! Kram på er!